Är numera noll-könig
2010-11-20 / 13:47:14 / Övrigt

I onsdags var den stora dagen framme. Matte lämnade av mig vid Hässelby veterinärpraktik, sen sövdes jag ner och då tog de bort kulorna på mig, min stora mansdom, de klippte klorna och tog bort tandsten. Nu går jag runt i tratt eller kroppsstrumpa. Kroppsstrumpan har de gjort av en babybody.
Jag har lyckats få av mig bodyn två gånger på natten och då har jag passat på att naffsa lite, men nu är det ännu mer irriterat tack vare det. Men matte har ringt till Albano och det var ingen fara.

Men jag mår fint, är lite seg mest. Men sova har jag ingenting emot att göra. Speciellt under täcket! Är lite extra frusen nu också så matte brukar lägga över mig filten när jag vilar, myyysigt!

Himmelska hundar
2010-11-07 / 20:29:20 / Övrigt

Idag har jag varit på Himmelska hundar med Nova (Parson) och Summer (blandras). Det var faktiskt första gången jag har varit där. Matte beställde in Chihuahua coctails till mig med blodpudding, nam nam! Det var proppfullt med hundar och människor där, men fick träffa en hel del intressanta hundar, till exempel en dvärgpudelflicka, yorktjej, grandistik...och listan fortsätter. Sen gick vi till hundrastgården vid Humlegården och busade, träffade även på en Labradoodle-valp på 3 månader, han var ganska dryg. Nej, usch valpar är äckliga har jag kommit fram till idag.


Summer!

Nu är jag jättetrött! Ska sova nu, god natt

RSS 2.0