Min helg
2010-05-25 / 11:49:54 / Övrigt

I fredags åkte jag, Elmer, matte och husse ut på landet på Ekerö. Så himla underbart! Man kan vara lös hela tiden och busa och bada (åtminstonde bada tassarna). Elmers och mitt jobb på landet är att jaga bort alla Canada-gässen som bajsar ner hela stället, superkul!

Snyggingen Elmer. Han blir gråare och gråare för varje dag..


På lördagen när vi kom hem från landet så var det så underbart väder att vi bestämde oss för att dra oss ner till stranden. Matte och husse cyklade till Lövsta medans jag och Elmer sprang bredvid, jätteroligt var det! Det tog ungefär en halvtimma att ta oss dit.

När vi kom fram blev det en massa bad och mys i gräset.
På vägen hem orkade jag att springa i ungefär 5 minuter sedan gav jag upp, då fick jag lyxen att sitta i cykelkorgen hos matte. Det var väldigt spännande! Man hade perfekt utsikt därifrån.

På söndagen däremot var det inte lika roligt. Jag var med om mitt första riktiga åskoväder (med matte i alla fall). Matte som är rädd för åska gjorde inte det hela bättre när jag började bli ängslig och rädd. Som tur är gick det över ganska fort.



Chip-kastrerad
2010-05-25 / 11:38:14 / Övrigt

Det har nu gått hela 3 veckor sedan jag chip-kastrerades. Matte har redan börjat märka att jag är lugnare inomhus och att jag har lagt ner med revirmarkerandet, toppen!

Det negativa är ju bara att jag inte får tävla på 6 månader. Vi som hade tänkt debutera i agility hoppklass så fort jag fyllt mina 18 månader. Det får helt enkelt bli debut till våren istället! Så nästa tävling blir Stora Stockholm!

RSS 2.0