Regn och blask
2010-10-24 / 22:16:54 / Övrigt

Idag skulle jag egentligen tävlat i Agility hoppklass inoff. Men det var så dåligt väder, och jag ville inte ens sätta tassen utanför huset idag. Så att försöka få mig att köra agility var inte ens att tänka på.
När det kommer sådana här perioder av tråkigt väder börjar man tänka tillbaks på värmen. Jag hittade en massa bilder från i våras, precis när solen började värma. Vad underbart det var!


Bilder tagna av Paulina Widahl
2010-10-16 / 12:25:46 / Agility

För någon vecka sedan på Säby var vi och tränade. Då var Paulina där och fotade, alltid lika roligt att bli fotad!

Jaaa.. fråga inte vad jag gör här! Antagligen hostar jag upp lite Frolic



Fiiina va? De första "riktiga" bilderna när jag tränar.

Fobier
2010-10-16 / 12:18:08 / Övrigt

Jag ska vara ärliga med er. Jag har haft lite problem på senaste tiden..

Vi hade höstmarknad på skolan och då var det en hel del skjutande av lerduvor. Därav mitt problem. Jag har blivit skotträdd. Klarade det utmärkt när jag var valp. Men det har blivit himla läskigt på sista tiden. När jag är rädd får jag i princip panik. Jag sprang hem till huset så fort jag fick chansen (fick chansen 2 gånger). Mellan matte och huset (det trygga huset) var det ett barn (min andra stora rädsla). Jag har varit med om sååå många gånger att barn "attackerar" mig bakifrån och försöker lyfta upp mig, därav min stora fobi.
Så där var alltså ett barn i vägen till mitt trygga ställe. Jag har tydligen inget annat val än att bita barnet i benet.. barnet blev jätterädd (såklart) och sprang till sin pappa och grät. Och jag blev ännu mer taggad (har aldrig varit med om någon som är RÄDD för MIG). Så det var en total katastrof hela dagen i princip. Nu lär väl allting med barn bli mycket värre..

Matte var sur på mig i ett par dagar efter det..

Det positiva med höstmarknaden var att jag klarade mitt parfreestyle-program galant! Vi hade uppvisningen trots 2 skotträdda hundar, och det funkade faktiskt!


RSS 2.0