Vart är våren?
2010-03-21 / 12:19:52 / Övrigt

Igår totalnjöt jag av att vara ute, gräset börjar synas och en del av asfalten är torr. Höstens dofter börjar komma fram ur gräset och då är det extra viktigt att vara framme att skvätta så att ingen kan sno mina gamla ställen!
Men vet ni vad jag såg när jag gick ut idag? Centimeterhög snö på marken! Inte okej! Och stora feta flingor satte sig i min välborstade päls. Kom in för ungefär en halvtimma sen och är fortfarande inte torr! Vart tog våren vägen?

Bild tagen på agilityträning i höstas

De enda agilityhindrena som är framme nu är slalompinnarna och hopp. Slalom börjar jag sätta rätt bra nu, men hoppen, det är precis som jag har glömt hur man hoppar. Så fort jag kommer mitt framför hindret blir det plötsligt skitläskigt och jag springer runt istället. Det är inte bra med vinteruppehåll!

Ny header!
2010-03-20 / 18:11:31 / Övrigt

Ny header! Ja, alltså den där bilden där uppe, för er som inte förstår bloggiska. Kände att det var dags för en ny, mer vuxen variant! Stod ju faktiskt "livet som valp" innan. Fyller snart 14 månader, tänk vad livet går undan! Och snart är det dags för lilla Stockholm, matte ska ställa ut mig där. Så hon håller på för fullt med att träna mig. Hon ska köpa ett blått utställningskoppel eftersom min päls ser så fiiiiin ut i den färgen, hihi!

Matte skulle ju ta kemisk kastrering på mig, men ångrade sig snabbt när hon hörde att jag inte får delta i några tävlingar 6 månader efter! Katastrof! Det tas som preparat.. Undrar hur det blir, om jag får behålla mina bollar eller inte. Jag är ju inte så snäll mot okastrerade hanar..

Charlie, numera internat-Russkiyn!
2010-03-20 / 17:40:44 / Övrigt

Heeey! Long time, no see! Har flyttat in på skolan nu med matte, har ingenting att klaga på, har träffat en massa nya kompisar. Tyvärr är mattes kamera sönder, så jag har inte så mycket nya bilder att skryta med. Fast för någon vecka sedan blev jag fotograferad tillsammans med Moses (whippet) och Timo (spanjor). Blev jättefin på bilderna! Det var sen eftermiddagssol och jag fick syn på något spännande på andra sidan fotbollsplanen, tyvärr kisade jag lite väl mycket kanske.

Visst ser jag vuxen ut? Ser så stooor ut!
Om man jämför med de här bilderna på mig.

Här är jag ungefär 8-9 månader. Hihi!


RSS 2.0