Mina fina rosetter!
2010-04-08 / 11:33:55 / Övrigt

När jag var på Lilla Stockholm vann jag ju hela tre priser! Men matte valde att bara köpa två. Hur som helst var hon ju tvungen att fota mig tillsammans med de! Blev dock inte så bra, i och med att det var inomhus..


Ännu en photoshoot
2010-04-08 / 11:31:21 / Övrigt

Åh, vad matte plågar mig med dessa photoshots! Fast egentligen borde man väl inte klaga, får ju köttbullar.
Gammelmatte kom hem igår med en stickad kornblå tröja som hon ville att jag skulle prova. Ååååh vad fin den var, och så skön den var! Men dessvärre skulle jag antagligen kissa i den, den var lite för stor. Matte passade på att fota mig i den, hon tyckte att min päls såg så bra ut i den! Och jag kan ju inte annat än att hålla med.





Ringträning i Västerås
2010-04-06 / 23:30:22 / Övrigt

Ikväll var jag på ringträning i Västerås. Mälardalens Cockerklubb anordnade det, det kommer vara 3 fler tillfällen. Får se om det blir någon gång mer. Det var jag och så ett antal Cockrar, kände mig aningen utstött. Däremot var det två roliga hanvalpar på 4 månader. Så góa de var! Fast matte lät mig inte leka med de...

Själva träningen gick väl sådär. Jag har en tensens att vrida rumpan mot domaren.. matte får hålla på att justera mig jättemycket. Har kommit fram till att det går mycket bättre att ställa mig när jag är trött, då ställer jag med så fint och naturligt, om jag är pigg blir jag för ivrig och hoppar.


Photoshoot ute på balkongen med köttbullar
2010-04-06 / 15:16:16 / Övrigt

Underbart väder idag! Jag och matte hade precis en photoshoot ute på balkongen, självklart med hjälp av köttbullar! Det blev en hel del fina bilder! Kanske ny header på g?




Bilder från skolan
2010-04-03 / 20:31:14 / Övrigt



Det är lite svårt att hänga med de stora hundarna, men det går. Man är ju en terrier trots allt! Här leker jag med Canelle (Rhodesian Ridgeback), Jim (Border Collie) och Nova (Parson russel terrier som inte syns i bild).

Gissa om jag stortrivs på skolan? Svar: JAAA!

Russkiy toy i tecknat
2010-04-03 / 17:45:44 / Övrigt


Hittade en utländsk video med släthårig Russkiy toy i! Inte varje dag man ser en tecknad Russkiy..


Hund leker med bambi!
2010-04-03 / 15:46:18 / Övrigt


Dog and Baby Deer Fight Over Ball - Watch more Funny Videos


Lilla Stockholm
2010-04-03 / 15:12:13 / Övrigt

Idag var vi på Lilla Stockholm, det var jättespännande!

Redan här var jag upphetsad, jag hade visst inte förstått att äventyret inte ens hade börjat.

Så här såg man ut när man sprang före alla andra hanarna i ringen.. tack vare detta fick jag "movement okey".

Sen när det var dags för bordet fick jag för mig att hålla svansen mellan benen så matte fick hålla upp den åt mig.. Fick väldigt bra betyg av domaren! När det var dags för mig att gå ut ur ringen så han "Excellent!". Då blev matte tydligen jätteglad.

Jag blev placerad bästa hane i juniorklass (var bara jag, hehe), 3e bästa hane i ras och Certifikat kvalitét! Matte var jättestolt!

Jag fick även träffa på min uppfödare och hennes hundar! Jätteroligt, verkligen! Det är något speciellt med sin egna ras, de betér sig likadant som jag, lika glada och spralliga, jätteroliga helt enkelt!

Så här kan det se ut när matte äter mat. Lägg märke till mitt "eleganta" sätt att sitta!

Men allt som allt är jag väldigt nöjd med dagen, fick träffa mycket roliga hundar och mycket köttbullar fick man också. Det här får vi göra om, matte!

Köpte även ett marinblått knäpphalsband + koppel och en pipleksak till mig, och så såklart de fina rosetterna!

Håller på att göra mig fin inför imorgon!
2010-04-02 / 20:02:15 / Övrigt

Ska ställas ut imorgon på Lilla Stockholm och matte håller på för fullt med att göra mig fin. För inte så länge sen fick jag badas, få tvättade öron, tvätta mina rinnande ögon. Kan inte precis säga att jag gillar det, men det kommer en sån skön känsla sen när man är klar, ren och fräsch och ligger vid mattes fötter och njuter!

Vi har även varit ute och tränat stående och gång inför imorgon, framsteg med gången! Ibland får jag för mig att ställa mig ojämnt med tassarna, det gillar inte matte. Men hey, vad som helst kan hända med köttbullar!



Okej då! Det var faktiskt rätt skönt att sitta i mattes knä och bli torkad.


Och så fort upp i mattes säng och torka sig! Torka, torka, torka..

En ny favoritleksak
2010-04-02 / 19:55:52 / Övrigt

Jag hade en rund pipleksak förut som såg ut som en hund, den gick sönder efter ett tag. Det var min favorit. Matte har alltid hållt utkik efter den och för någon dag sen hittade hon den! Den fanns i en massa olika varianter, hon köpte en mus till mig. Kostade 50 spänn på Arken Zoo, i'm in looove!



Shopping i Kista
2010-04-01 / 21:16:26 / Övrigt

Igår var jag och shoppade med matte och Dior (Mittelspitz), köpte ett svart utställingskoppel (fanns ingen annan färg) och en pipleksak på Arken zoo. Matte köpte en hel del till sig själv också. Till middag fick jag smaka lite köttfärs från mattes nachotallrik (shhhh..don't tell anyone). Sen blev det promenad tillbaks till Säbyholm.

Dior


Jag och Dior spanar in något spännande.

Vilse i skogen
2010-04-01 / 21:01:52 / Övrigt

Matte har fått något ryck att hon går långpromenader varje dag, och då menar jag låååångpromenader. Tar med sig ett par extra hundar också. I måndags gick hon vilse i Rösaringskogen, men jag klagar inte, fick någon timma extra tack vare det! :)


En ny favoritplats
2010-04-01 / 20:57:25 / Övrigt


Högst upp på mattes fåtölj på Säbyholm. Där ligger jag för det mesta, om inte mattes jacka ligger på golvet, då ligger jag där! :)

RSS 2.0